Sociale media

Wil je graag verschillende sociale mediakanalen onderhouden, maar zie je de bomen door het bos niet meer? Heb je geen flauw idee wat je best post? Ik help je graag verder. Zo kan je meer tijd besteden aan wat je echt graag doet: je zaak runnen.

Welke mogelijkheden zijn er?

  • Contentplan: ik neem alle last van je schouders. We zitten samen om te bekijken welke richting je uitwil en jij doet al dan niet een voorstel over topics. De rest mag je aan mij over laten. Ik stel een plan op voor een vooraf afgesproken periode, bedenk en schrijf de berichten. Creatie van visuals kan hierbij ook, dat spreken we samen af. Je hebt inspraak in het volledige proces, maar je hoeft je geen zorgen te maken over je online aanwezigheid.
  • Copywriting for social: heb je zelf veel ideeën en beelden, maar krijg je de woorden niet op papier? Geen probleem, ik zet jouw boodschap om in woorden. Voor de vormgeving ben je dan zelf verantwoordelijk of werk ik samen met een (freelance) designer.
  • Ad hoc: naast een uitgewerkt plan is het ook mogelijk om op minder regelmatige basis content te maken voor jouw sociale media. Jij laat me weten wanneer je graag een post ziet verschijnen en ik doe de rest. 
 

Sociale media voor MNM, Jilles en Jack:

Interesse?

Neem gerust vrijblijvend contact op, dan stemmen we verder af. Je kan me telefonisch of per mail bereiken.