Portfolio

Generation M artikel Wannes Deleu
Generation M artikel Eline De Munck

Copywriting, sociale media, visuals

MNM

Bij MNM kon ik mijn liefde voor muziek in woorden omzetten. Ik liep enkele weken mee op de online redactie en met het programma Generation M. Ik bedacht content voor op de sociale mediakanalen, schreef artikels over gasten die langskwamen in de show en hielp ook mee aan de creatie van beeldmateriaal in de vorm van foto en video. 

Daar werd mijn passie voor copywriting nogmaals bevestigd. De stage was over de hele lijn meer dan geslaagd, maar mijn voorkeur ging toch uit naar het schrijven van de verschillende artikels. 

Benieuwd naar enkele voorbeelden? Ontdek ze hieronder:

Copywriting, sociale media, visuals

De Barbaren

Na mijn studies communicatiemanagement zette ik bij de Barbaren theorie om in de praktijk. Verschillende klanten en opdrachten passeerden de revue. Denk maar aan Jilles Beer & Burgers, Jack Premium Burgers, Pane & Vino, B’eau Kouter, Sanseveria, Fast Forward Events, Truncus, Infinity Fitness, …

Enkele voorbeelden:

Jilles Facebookpost
Jack Facebookpost
Blogpost Comma over Indeed
Website Fixaflex Comma

Copywriting, sociale media, visuals

Comma, brand strategists

Bij Comma, brand strategists was ik verantwoordelijk voor public relations en content. Concreet: verzorgde ik berichten voor op sociale media, toverde ik blogartikels uit mijn mouw, schreef ik persberichten, … Ook hier werkte ik voor verschillende doelgroepen: Bavik, Lootens, Notaris.be, Fixaflex, Puroo, Tiyi, Simply D, Verfaillie Bauwens, TVD, …

Ontdek hieronder meer:

Copywriting, sociale media, visuals

Creative Belgium

In mei 2019 riep Creative Belgium op aan alle Belgen om een verontschuldigingen neer te pennen richting Congo. Mijn brief werd geselecteerd tussen honderden anderen en ik mocht een tweedaagse masterclass copywriting volgen.

Creative Belgium sorry is een begin

Wil je binnenkort ook in dit portfolio verschijnen?

Dat kan! Neem gerust vrijblijvend contact met me op en dan bekijken we samen de mogelijkheden.