Comtof - copywriting

Wie ben ik?

Ambitieus
85%
Gedreven
80%
Perfectioniste
75%

Hoe het allemaal begon...

Al van kinds af aan deed ik niets liever dan spelen met woorden. Ik droomde ervan om ‘boekenschrijver’ te worden en sprong een gat in de lucht telkens wanneer we in de klas een opstel moesten/mochten schrijven.

“Daar wil ik mijn job van maken”, dacht ik. Na de opleiding journalistiek te overwegen, ging mijn keuze dan toch uit naar communicatiemanagement. Naar mijn gevoel was die richting toen wat breder, er kwamen grafische skills aan bod, ik leerde alles over social media, …

Op het einde van de opleiding volgde ik stage bij communicatiebureau De Barbaren in Gent en daar besefte ik dat ik me nog wat dieper in het communicatievak wou verdiepen. Ik wou nog meer leren over videobewerking, fotografie, journalistiek, SEO, … Zo gezegd, zo gedaan. Ik schreef me in voor het postgraduaat Digital Content and Journalism. Na verschillende praktijklessen door people on the job sloot ik mijn opleiding af met een stage bij MNM.

Ondertussen ben ik aan de slag bij Ventilair Group als Digital Content Marketeer. Daar kan ik copywriting combineren met grafisch werk via Photoshop, InDesign, Premiere Pro, … Daarnaast beheer ik ook de website en de sociale mediakanalen.

En toen was er... Comtof

Na twee leerrijke stages en eerste werkervaringen wist ik het zeker: copywriting is mijn passie. Volgens velen zegt een beeld meer dan duizend woorden. Ik ben er van overtuigd dat de juiste woorden op het juiste platform en met de juiste insteek, het minstens even goed doen. En daar wil ik jou bij helpen. Zo ontstond Comtof.

Met Comtof werk ik als freelance copywriter / content editor in bijberoep. Concreet schrijf ik dus teksten (voor jouw website, brochure, nieuwsbrief, …) en vul ik jouw sociale mediakanalen met tekst (en beeld).

En de naam? Die ontstond na enkele brainstormsessies aan het thuisfront. Iets met communicatie en Sara Tegethoff dacht ik. 

Elkaar beter leren kennen?

Geen probleem. Neem gerust vrijblijvend contact met me op en dan ontdekken we of de match er is.