Comtof - copywriting

Wie ben ik?

Hoe het allemaal begon...

Al van kinds af aan deed ik niets liever dan spelen met woorden. Ik droomde ervan om ‘boekenschrijver’ te worden en sprong een gat in de lucht telkens wanneer we in de klas een opstel moesten/mochten schrijven.

“Daar wil ik mijn job van maken”, dacht ik. Na de opleiding journalistiek te overwegen, ging mijn keuze dan toch uit naar communicatiemanagement. Naar mijn gevoel was die richting toen wat breder, er kwamen grafische skills aan bod, ik leerde alles over social media, …

Op het einde van de opleiding volgde ik stage bij communicatiebureau De Barbaren in Gent en daar besefte ik dat ik me nog wat dieper in het communicatievak wou verdiepen. Ik wou nog meer leren over videobewerking, fotografie, journalistiek, SEO, … Zo gezegd, zo gedaan. Ik schreef me in voor het postgraduaat Digital Content and Journalism. Na verschillende praktijklessen door people on the job sloot ik mijn opleiding af met een stage bij MNM.

En toen was er... Comtof

Na twee leerrijke stages en eerste
werkervaringen wist ik het zeker: copywriting is mijn passie. Volgens velen
zegt een beeld meer dan duizend woorden. Ik ben er van overtuigd dat de juiste
woorden op het juiste platform en met de juiste insteek, het minstens even goed
doen. En daar wil ik jou bij helpen. Zo ontstond Comtof.

Met Comtof werk ik als freelance
copywriter / content editor in bijberoep. Concreet schrijf ik dus teksten (voor
jouw website, brochure, nieuwsbrief, …) en vul ik jouw sociale mediakanalen met
tekst (en beeld).

 

En de naam? Die ontstond na enkele
brainstormsessies aan het thuisfront. Iets met communicatie en Sara Tegethoff
dacht ik. Voilà!

Elkaar beter leren kennen?

Neem gerust vrijblijvend contact met me op en dan ontdekken we of de match er is.